Inför säsongen 2013 – som blir något försenad

En ny säsong närmar sig men, vintern har varit lång och hård mot banorna som nu inte ser för roliga ut när snön börjar smälta. Vi påbörjar arbetet med att få dom i ordning så snart som vädret så tillåter. När dom är spelbara är alltså osäkert men mitten maj är ett tips för dagen. Den maskinvält vi hade bokat till nästa helg får vi nu avboka.

Vi återkommer via mail om läget och när det blir spelklart.

Viktigt – betala in avgiften i tid
Årets kontraktsschema ska sättas och det finns en kö av nya spelare som vill ha kontrakt. Viktigt att årets avgift betalas in före maj för att man ska behålla sin tid. Efter maj kan den annars komma att säljas till annan. Efter maj finns det också möjlighet att byta sin tid från förra året mot annan ledig tid.

För er som inte vill förnya kontraktet, meddela oss snarast så vi kan sälja tiden. 200:- i depositionsavgift fås då också tillbaka vid återlämnande av nyckel.

Banskötsel – frivilliga sökes
Banskötseln ansvarades för av ett antal medlemmar, om ni kan ställa upp i år också vore det bra. Återkom då om vilken vecka ni kan ta, förra årets schema bifogas. Vi behöver fler som kan hjälpa till med detta, instruktion för detta kommer fås, men det är framför allt vattning kvällstid efter kontrakten det handlar om.