Nu är det hög tid att anmäla dig till KM 2018

Nu är det snart dags för årets upplaga av klubbmästerskapet, därför är det hög tid att anmäla dig. Vi skapar vi grupper efter de anmälningar som kommer in, men åtminstone två klasser vet vi kommer finnas likt tidigare år. Vi hoppas få till även en egen damklass och kanske till och med dubbel. Så tveka inte att anmäla dig.
Nytt för i år är att vi mixar båda grupperna. Skulle vi få in tillräckligt många anmälningar för en egen dam-,  junior- eller seniorklass så fixar vi det. Om inte så är alla välkomna i de andra två grupperna.
Grupperna:
Tävlingsgrupp A – Mixad grupp herrar och damer.
Tävlingsgrupp B – Mixad grupp herrar och damer.
Precis som förra året kommer KM spelas under en och samma helg, fredag till och med söndag. På så sätt kan vi bjuda in alla medlemmar som inte tävlar att titta på matcherna och umgås. Det innebär att alla kontraktstider är inställda den aktuella helgen. Vi planerar att spela sista veckan i augusti/första helgen i september, den 31 augusti till 2 september. Skulle vädergudarna vara helt emot oss då så skjuter vi eventuellt KM en helg framåt.
Anmäler du sig ska du alltså vara beredd att spela den aktuella helgen samt att det kan bli upp till tre eller fyra matcher på tre dagar. Vi kommer anpassa matchformatet i tidiga omgångar efter detta så att vi får får effektiva matcher. Blir det många anmälningar så lägger eventuellt några matcher under veckan också.
Instruktioner för hur du anmäler dig finns i mejlen som gått ut. Sista anmälan var den 10 augusti men eftersom vi har ett par veckor kvar till KM så finns det fortfarande tid att anmäla dig.
Skriv vilken/vilka klasser du är intresserad av och se till att skicka med ett telefonnummer vi kan nå dig på. E-post är det vi främst använder för att mejla ut spelschema med mera.
Även om du inte är van vid att spela match eller känner dig osäker på att spela tävling så är du varmt välkommen att delta. Tveka inte att höra av dig till oss om du har funderingar.
Hälsningar Styrelsen HTK